Evenementen

 Maak kennis met onze mooie Noorderkempen.  Neem de fiets en trek er voor enkele dagen op uit.  Doe je wandelschoenen aan en ga op avontuur.  Geniet ervan met je kinderen.  Wij bieden je zeker de mogelijkheden om enkele fijne dagen door te brengen en heerlijk te ontspannen.   Vlaanderen fietsvakantie heeft niet minder dan negen icoonroutes uitgedokterd en deze zijn bewegwijzerd  .  Dit zijn meerdaagse tochten zoals de Kempenroute en Vlaanderenroute.   Alles is gedaan om de fietser te verwennen en wij zijn uiteraard blij dat we vlak bij deze routes liggen.  Een meerdaagse fietstocht spreekt tot de verbeelding en is in vele gevallen een nieuwe, onbekende vorm van toerisme.  Je kan dan verblijven in de beste B&B’s en er nadien na een stevig ontbijt je tocht verder zetten. 

Je kan ook een meerdaagse fietsvakantieplannen en een klaverblad maken aan tochten zodat je s’ avonds telkens terugkomt in onze B&B.  Wij kunnen dit voor je uitstippelen.

Wat is er heerlijker om in de pure natuur van de Noorderkempen tochten te maken door de natuur en ’s avonds heerlijk te relaxen in onze B&B ?

Je kan eindeloos wandelen in een gezonde omgeving.  Onderweg kom je de gezelligste cafeetjes tegen en een Westmalse Trippel is nooit veraf.

Het Provinciaal Centrum legt naast de deur en de deelnemers aan de workshops en andere activiteiten zijn uiteraard van harte welkom.

Kasteel de Renesse nodigt je  uit op al haar activiteiten en ligt ook op een wandelafstand van onze B&B.

Wandelaars die de Camino naar Santiago aanvatten vanuit Nederland : we liggen pal op de route :

Van harte welkom

Ria