Wandelingen en Fietstochten

Malle : een ongekend wandel- en fietsparadijs : In onze B&B kan je de fietsen veilig wegstallen in een afgeloten ruimte.  Bij nat weer kan je je kleren drogen : alles is voorzien. 

Nieuw vanaf maart 2022 : De vlaanderen icoonroutes.

Vlaanderenroute en Kempenroute komen vlakbij.  Dit zijn meerdaagse fietsroutes , speciaal ontworpen voor leuke fietsvakanties door Vlaanderen. 

Zij zijn goed aangeduid met bijzondere borden en lopen meestal langs gekende knooppunten.  Onze B&B ligt vlakbij deze twee routes en is dus een ideale uitvalsbasis om een meerdaagse fietstocht te beginnen of een etappe af te sluiten en de volgende dag je tocht te hervatten. 

 Westmalle : Drieboomkesberg -Trappistenabdij -De oude Scherpenbergmolen -Sint-Martinuskerk- De Oude Pastorij

 Oostmalle : Domein de Renesse- ’s Heerenbos- Kapel van Salphen- natuurgebied  de Kleiputten- natuurgebied Blommerschot- De Wolfskapel

Beerse-Vlimmeren :  Blakheide en prachtige wandelingen langs het Kempisch kanaal.

 Lille:  Ontdek de Lilse Bergen en omgeving.

Fietsknooppuntennetwerk : knooppunt 83 ligt vlakbij en is de start van ontelbare mogelijkheden om te fietsen.  Bovendien kunnen we samen verschillende routes plannen en voorstellen.  Wij kennen de omgeving en kunnen je de mooiste hoekjes aanbevelen. 

Verdere omgeving : Herentals, Vorselaar, Lier, Turnhout, Antwerpen, Hoogstraten, Westerlo, Averbode, Tongerlo, en net over de grens Breda.